Pizza w stylu klasycznym. Przygotowana z autorskiej mieszanki włoskich mąk biologicznych oraz naturalnych drożdży macierzystych (Lievito Madre).
Pizza wypiekana w rzemieślniczym, kamiennym piecu opalanym drewnem w temperaturze około 400 stopni. Po upieczeniu środek pizzy jest delikatny i miękki, natomiast brzegi mocno napowietrzone i chrupiące z charakterystycznymi bąblami.
rozmiar: 30 cm
*creme fraiche - kremowa, lekko ukwaszona śmietanka
Pizza w stylu rzymskim serwowana w formie kanapki (3szt).
Wszystkie składniki umieszczone są pomiędzy dwoma chrupiącymi kawałkami ciasta.
Przygotowana z 4 rodzajów włoskich mąk biologicznych oraz naszego Lievito Madre (naturalny zakwas).
Głównymi zaletami ciasta jest lekkość, chrupkość oraz niezwykły aromat.
PONIEDZIAŁEK - Zamknięte
WTOREK- 12:00 : 21:00
ŚRODA- 12:00 : 21:00
CZWARTEK- 12:00 : 21:00
PIĄTEK- 12:00 : 23:00
SOBOTA- 12:00 : 23:00
NIEDZIELA- 13:00 : 21:00